Gjøvik Swans

Down


Det gror i Gjøvik Swans

TIl høsten vil vi se vårt u19 lag i seriespill for aller første gang. Det er fortsatt ledige plasser så hvis du er 19 eller yngre er det bare å møte opp på trening. Med vår unge quarterback tilbake fra statene og et lag proppfullt av talenter gleder vi oss til en spennende sesong.

Trykk her for kontaktskjema

Svanene ute å flyr

I hele januar og februar skal vi i Gjøvik Swans turnere rundt på de forskjellige videregående skolen i Gjøvik/Toten området for å rekruttere spillere til vårt nyoppstartede u-19 lag. Vi har planer om å besøke følgende skoler, Lena VGS, Gjøvik VGS, Raufoss VGS, Dokka VGS og Lillehammer VGS. Dato og tid for besøkene er ikke helt satt ennå men du vil finne oss på Lena VGS den 18. Januar og på Gjøvik VGS den 24. Januar. Ønsker du at vi skal ta en tur innom skolen din? Send en mail til Arnstein_kolve91@hotmail.com

Les mer på Facebook

Svane i Michigan

GD har skrevet en fantastisk artikkel om vår egen Anders Leine og hans eventyr med Amerikansk fotball i Michigan. Anders var utvekslingstudent i Michigan og storspilte som QB for Michigan Vikings og vi er svært fornøyd men innsatsen og tror på (fortsatt) god fremtid for Anders.

Link til hele artikkelen på GB(abo) Link til artikkel på daily new(engelsk)

Swans+Vind

Gjøvik Swans blir fra og med januar 2017 en del av Vind idrettslag og vil med dette bli med i en familie av mange aktivitets lag under moderlaget Vind idrettslag. Dette ble bestemt på forrige årsmøte og fører til store forandringer for blant annet bekledning og administrasjon. Vi ser frem til dette samarbeidet og gleder oss til å møte fremtidige utfordringer sammen.

Link Til Vind IL sin nettside